Lees de Ecuri Super Lash wimperserum reviews

Heeft u ook een superlash serum bij ons besteld?
Deel uw Super lash ervaring met anderen en laat ons weten hoe u over onze service denkt.
Ook wij zijn benieuwd naar uw ervaring met onze webshop.

Beste wimperserum!

Net zoals andere gebruikers van dit superlash serum kan ik alleen maar bevestigen dat dit serum echt werkt. Ik was ook eerst sceptisch maar ben dit nu niet meer. Ik kreeg deze tip van een vriendin. Het serum is ook te koop bij bol.com maar hier ben je net iets goedkoper uit. Probeer het uit, hou vol en na twee weken ga je al iets van resultaat zien! Succes Brenda!

Werkt echt!

Ik gebruik het serum nu sinds mei 2016. Ongelooflijk. Wat een lange wimpers gekregen. Dit serum werkt echt!!! Geweldig.!

Telefoonnummer

Is er ook een telefoonnummer waar jullie te bereiken zijn. Vind het zo eng om geld over te maken want als het mis gaat waar moet ik dan zijn. Ik heb gisteren al besteld en is ook goed gegaan maar vind het toch fijn ook een nummer te hebben. -------- Hallo Sonja, Fijn om te horen dat het is goed gegaan :-). U kunt onze gegevens terug vinden op de pagina "onze bedrijfsgegevens". Ook ons telefoonnummer staat daar vermeld. Bij vragen, gewoon bellen! https://www.wimper-serum.nl/onze-bedrijfsgegevens/ Groet, Sandy

Tevreden

Ik gebruik al twee jaar Super Lash en het is een perfect product dat zijn prijs zeker waard is. Omdat ik het bij mij in de buurt niet meer kon kopen ben ik via internet uitgekomen bij More than Nails. Super snelle service, fijn contact met Sandy en geen verzendkosten. Als mijn serum op is bestel ik hier zeker weer nieuwe!

Snelle reactie.

Ik heb het serum besteld, ben benieuwd. Het contact is heel goed en een snelle levering .

Het is zn geld waard!

Ik wil al jaren lange wimpers, ik heb kleine ogen en vrij korte wimpers. Ik heb al tientallen euro's uitgegeven aan nepwimpers, maar er was er geen een bij die mooi natuurlijk oogde, mn ogen zijn gewoon echt te klein 🙂 Toen besloot ik een wimperserum te proberen, en kwam ik op Superlash uit. Ik smeer het inmiddels 6 weken lang iedere dag. Bij mij duurde het wat langer voordat ik resultaat zag, maar het begint te komen! Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt?! Mn wimpers zijn nu mooi, ik ga dit zeker blijven smeren! Ik wil ook graag Sandy bedanken voor de goede klantenservice!

Aanrader

Ik gebruik het serum nu 5 weken en heb een super resultaat! Zelfs zonder mascara zie je dat mijn wimpers erg lang zijn. Dus ik kan het serum echt aanraden.

Mijn tweede flesje

Ik ben inmiddels bezig met mijn tweede flesje en ben erg tevreden. Geen last van irritaties, gemakkelijk in gebruik en het flesje gaat langer dan 3 maanden mee. Makkelijk te bestellen en snel in huis.

Betrouwbare webshop

Betrouwbare webshop die doet wat ze beloven. Ik ken Sandy van More Than Nails, haar nagelstudio in Zaltbommel. Sinds kort ben ik ook een tevreden gebruiker van Superlash wimper serum.

Werkt super goed

Supersnelle levering! Heb Superlash al eens eerder gehad en het werkt echt super goed!

Lieve nagelstyliste

Mijn lieve nagelstyliste, Sandy Maessen is begonnen met onder andere de verkoop van Superlash wimperserum van Ecuri. Is het proberen waard want binnen een korte tijd heb je super lange/volle wimpers!

Snel geleverd

Gisteren op aanraden van een vriendin bij wimper-serum.nl besteld en vandaag al in huis. Super! Dank je wel en ik zal zeker weer bestellen bij jullie. Bedankt voor de tips Sandy!

Werkt Echt

Het werkt echt! Ik ben er erg tevreden over het wimper serum van Superlash. Mijn wimpers komen nu tegen mijn bril aan.

Eindelijk lange wimpers

Gekocht in de nagelsalon op aanraden van Sandy. Ik kan niet anders zeggen, dit had ik veel eerder moeten doen.Eindelijk lange wimpers.

Over mezelf

Alhoewel ik eerst erg sceptisch was blijkt Superlash van Ecuri een geweldig product te zijn. Superlash doet wat het beloofd, mijn wimpers werden duidelijk langer maar ook voller. Ook mijn klanten zijn enthousiast over Superlash. Omdat ik zo achter dit product sta heb ik besloten om het ook in mijn eigen salon te verkopen.