Ik heb een eigen nagelstudio waarin ik werk met producten van OPI. Op aanraden van vriendinnen ben ik het Superlash wimper serum gaan gebruiken. Mijn klanten reageerden positief en zagen dat mijn wimpers langer waren. Ze wilden weten welk merk serum ik gebruikte. Vervolgens gingen ook zij het Super Lash serum van Ecuri gebruiken en werden enthousiast over het serum.
Daarom heb ik toen besloten om dit wimper serum in mijn salon te verkopen. Het besluit om het ook online te verkopen kwam pas veel later.
Inmiddels heb ik al veel klanten blij gemaakt met lange vollere wimpers, dankzij dit serum.

Omdat ik van te voren niet wist dat ik het serum in mijn webshop zou gaan verkopen heb ik geen voor en na foto’s van mezelf genomen. Deze foto’s had ik dan kunnen gebruiken op deze website om u te overtuigen dat het serum van Superlash toch echt werkt.

Ik ga voor een 100% klant tevredenheid en ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u ook een tevreden klant bent.
Heeft u vragen stuur mij een email of reageer op mijn facebook account. In de meeste gevallen krijgt u dezelfde dag nog antwoord.