Superlash Wimperserum

 

 49,95

Wilt u lange en volle wimpers in 4 weken?

Superlash is een wimperserum om op natuurlijke wijze lange wimpers te groeien. Een wimperserum wat écht werkt! Lees de reviews onderaan deze pagina. Met honderden bestellingen en vele vaste klanten, is Superlash een serum waarmee u echt lange wimpers krijgt! Eén flesje wimperserum is voldoende voor 3 maanden.

Wilt u het zelf ook uitproberen? Gratis verzending!

6 op voorraad

Aantal:
SKU: 001ECU. Category: .

Beschrijving

Wilt u ook langere en vollere wimpers in slechts 4 weken?

Superlash is een wimperserum voor natuurlijke wimperverlenging. Wimper extensions zijn niet meer nodig!

Hoe werkt het superlash wimperserum?

Een wimper serum activeert de haarwortels waardoor de celdeling en de natuurlijke groei wordt gestimuleerd. Superlash bevat net als Revitalash en andere merken een groeifactor die ervoor zorgt dat uw wimperharen langer in de groeifase blijven. Bovendien wordt het uitvallen van de wimpers vertraagd en de groei van nieuwe wimpers gestimuleerd.
Uw nieuwe wimpers groeien al voordat de andere wimperharen uitvallen. Dit zorgt voor extra lange wimpers en meer volume. U krijgt meer wimperharen.
De proteïnen in het serum werken als een conditioner en geven uw wimpers extra glans.

Langere, vollere én meer donkere wimpers met een wimperserum!

Uw eigen wimpers worden dubbel zo lang. Ze krijgen ook een mooie natuurlijke krul. Het is net alsof u al mascara op heeft, maar dan nog mooier, voller en langer. Dit wil toch iedere vrouw?
Super lange wimpers in 4 weken! Het kan echt.

Alhoewel ik eerst erg sceptisch was blijkt het wimperserum Superlash van Ecuri een geweldig product te zijn. Superlash doet wat het beloofd, mijn eigen wimpers werden duidelijk langer maar ook voller. Ook de klanten uit mijn salon zijn enthousiast over Superlash wimperserum.
Omdat ik zo achter dit product sta heb ik besloten om het in mijn eigen salon te verkopen. Tegenwoordig verkoop ik het serum ook online, in deze webshop.

Wimperserum van superlash doet wat het beloofd

Ik verkoop het wimper serum nu ruim 3 jaar in mijn salon en webshop en ik kan zeggen dat het een groot succes is. Enkele honderden klanten hebben dit wimperserum geprobeerd en men is tevreden. Superlash doet wat het beloofd en geeft u langere volle wimpers. Kijk eens op mijn facebook pagina waar u foto’s kunt zien die door gebruikers van het wimperserum zijn geplaatst.

Wilt u het zelf ook uitproberen? Eén flacon wimperserum is voldoende voor ruim 3 maanden.

Wat vindt u van Superlash Wimperserum?
wimperserum superlash

Product naam: Superlash

Product beschrijving: Superlash is een wimperserum om op natuurlijke wijze lange wimpers te groeien. Een wimperserum wat écht werkt! Lees de reviews onderaan deze pagina. Met honderden bestellingen en vele vaste klanten, is Superlash een serum waarmee u echt lange wimpers krijgt! Eén flesje wimperserum is voldoende voor 3 maanden. Wilt u het zelf ook uitproberen? Gratis verzending!

Merk: Ecuri

SKU: 001ECU

Prijs: 44,95

Munt:

Beschikbaar: InStock

[ Meer ]

Sending
Beoordeling
3.7 (145 stemmen)