Revitalash wimperserum

 

 69,00

2.0ml RevitaLash® Advanced wimperserum

Revitalash Wimperserum voor mooie lange wimpers

Wie wilt nou geen mooie lange wimpers? Met het wimperserum van Revitalash kan iedereen binnen enkele weken het verschil ervaren. Gratis verzending en morgen in huis!
TIP: Kies voor KORTINGSCODE: zonderdoos
U krijgt dan €5,- extra korting als u het verpakkingsdoosje er niet bij wilt. Dat scheelt verzendkosten en die geven wij terug aan u.
(Het serum is gesealed) 100% klant tevredenheid, gegarandeerd.

Uitverkocht

Wachtlijst Zodra het product weer op voorraad is kunt u een email van ons ontvangen. Laat hiervoor je email adres en het gewenste aantal hier onder achter.
SKU: 001REV. Category: .

Beschrijving

Ben je op zoek naar een wimperserum? En zoek je een bekend en populair merk voor mooie lange wimpers? Dan bedoel je waarschijnlijk het Revitalash wimperserum. Online bij ons het Revitalash serum bestellen is heel makkelijk, dankzij onze gratis verzending en 100% klant tevredenheid.
Als je volle wimpers wilt dan kun je met een wimperserum een mooie resultaat creëren. Naast het Revitalash serum verkopen we ook het Superlash wimperserum van Ecuri.
Door mooie lange wimpers komen je ogen beter tot hun recht en het geeft je een sensuele uitstraling.

Waarom Revitalash wimperserum?

Een wimperserum van Revitalash wordt wereldwijd door veel vrouwen met succes gebruikt. Het serum mag dan duurder zijn dan de andere merken maar het is het populairste merk en bekroond met diverse Awards. Je betaalt natuurlijk ook voor de naam, maar toch kiezen veel vrouwen voor Revitalash. Onlangs bij Linda’s zomerweek was Heleen van Royen te gast en zij deelde aan alle gasten een wimperserum uit. Heleen bevestigde dat een wimperserum echt zorgt voor mooie lange wimpers. Het merk dat zij uitdeelde was Revitalash wimperserum.

Hoe werkt een wimperserum

Misschien vraag je je af waarom een wimperserum kan helpen om mooie lange wimpers te groeien? Je zou een wimperserum kunnen zien als een wimpergroeimiddel. In het revitalash serum zitten verzorgende stoffen zoals polypeptiden, biopeptin complex en andere botanische ingrediënten.
De werking is gebaseerd op een verlenging van de groeifase van de wimperharen, zodat ze nog even doorgroeien en dus langer worden. Bovendien zorgt een wimperserum ervoor dat het langer duurt voordat je wimperharen uitvallen.
Het enige wat je hoeft te doen is iedere dag een dun lijntje Revitalash wimperserum aan te brengen. Wil je de perfecte wimpers dan kan een wimperserum daarbij helpen.

Hoe gebruik je een wimperserum?

Een wimperserum kun je eenvoudig aanbrengen. Iedere dag voor een periode van twaalf weken gebruik je het serum. Je brengt een dun lijntje serum aan, net boven je wimperaanzet. Je hebt dus maar heel weinig nodig en na een aantal weken ga je al resultaat zien. Je kunt tot wel drie maanden doen met een verpakking en het verzorgt je wimpers om de breekbaarheid en de broosheid te verminderen.

Als je wimpers eenmaal lang zijn dan is het voldoende om als onderhoudsdosis het serum 3 tot 4 keer per week aan te brengen. Het Revitalash wimperserum is op waterbasis en dus veilig te gebruiken, ook als je al wimperextensies hebt.
Een wimperserum is uitstekend te gebruiken in combinatie met mascara voor een nog mooier resultaat.

Voor mooie wimpers is het Revitalash wimperserum een goede keuze. Al veel mensen zijn je voorgegaan en online zijn er vele reviews te vinden met mooie resultaten. Omdat sommige van mijn klanten liever het bekende merk Revitalash wimperserum wilde kopen, heb ik besloten om dit product toe te voegen aan mijn webshop. Mocht je op zoek zijn naar een goedkoper serum met dezelfde tevreden gebruikers? Kijk dan eens naar het Superlash wimperserum voor mooie en volle wimpers.

TIP: Gebruik kortingscode zonderdoos voor €5 extra korting. Als u kiest voor deze korting, dan sturen wij het serum zonder doos op en dat scheelt verzendkosten. Deze verzendkosten krijgt u dan terug middels deze €5,- korting. Het serum is gesealed en wij halen het alleen uit de doos. U krijgt natuurlijk de gebruiksaanwijzing erbij, en alles wordt verstuurd in een bubbeltjes envelop. Heeft u liever de doos erbij, geen probleem dan wordt het met pakketpost verstuurd maar dan krijgt u de extra korting niet.

Andere suggesties…