Revitabrow Wenkbrauwserum

 

 75,00

3.0ml RevitaBrow® Advanced wenkbrauwserum

Wilt u mooie volle wenkbrauwen?

Dat kan met het Revitabrow Wenkbrauwserum. De verzorgende ingrediënten samen met een BioPeptin Complex zorgen voor geweldige resultaten en volle wenkbrauwen. Gratis verzending en morgen in huis!
TIP: Kies voor KORTINGSCODE: zonderdoos
U krijgt dan €5,- extra korting als u het verpakkingsdoosje er niet bij wilt. Dat scheelt verzendkosten en die geven wij terug aan u.

Uitverkocht

SKU: 001BRO. Category: .

Beschrijving

Ontdek nu zelf wat Revitabrow wenkbrauwserum met jouw wenkbrauwen gaat doen! Wil jij misschien je wenkbrauwen voller laten groeien of wil je je wenkbrauwen sneller laten groeien? Gelukkig heb je ons nu gevonden, want je kunt nu met een Revitabrow wenkbrauwserum de oplossing zelf in de hand hebben! Je kunt je wenkbrauwen terug laten groeien en de wenkbrauw groei stimuleren. Misschien heb je van nature wel erg dunne wenkbrauwen, of je hebt ze laten epileren en ze zijn te smal geworden. Je hebt dan maar een wens en dat zijn mooie volle wenkbrauwen. Tijd om daarmee aan de slag te gaan, een wenkbrauwserum kan je daarbij helpen!

Waarom Revitabrow wenkbrauwserum?

Misschien vraag je je af, waarom kiezen voor het Revitabrow wenkbrauwserum? Nou dat leggen we je graag uit! Als je daar namelijk voor gaat kiezen, dan krijg je in korte tijd weer mooiere, vollere wenkbrauwen. Je ziet het echt aan je en dat in zeer korte tijd. Een goede keuze dus om daar eens wat meer informatie over in te winnen, zodat jij binnenkort ook het Revitabrow wenkbrauwserum kunt gebruiken. Je weet wat je kunt verwachten en daar ga je van stralen!

Hoe werkt het wenkbrauwserum?

In het wenkbrauwserum zitten veel verzorgende ingrediënten die ervoor zorgen dat uw wenkbrauwen voller worden. De vitamine B, antioxidanten en een BioPeptin Complex zorgen samen voor geweldige resultaten en daar kun jij ook van profiteren. Je brengt gedurende een periode van twaalf weken iedere dag het wenkbrauwserum aan op je wenkbrauwen en dan geniet jij van een optimaal resultaat.
Let goed op dat je het aanbrengt op een schone en droge huid. Je brengt het met korte bewegingen aan op je hele wenkbrauwen of op de dunnere gebieden. De resultaten kunnen per persoon verschillen. Bekijk nu wat een wenkbrauwserum voor jou kan doen, het is zeker de moeite waard.

Extra korting wenkbrauwserum

TIP: Gebruik kortingscode zonderdoos voor €5 extra korting. Als u kiest voor deze korting, dan sturen wij het wenkbrauw serum zonder doos op en dat scheelt verzendkosten. Deze verzendkosten krijgt u dan terug middels deze €5,- korting. Het serum is gesealed en wij halen het alleen uit de doos. U krijgt natuurlijk de gebruiksaanwijzing erbij, en alles wordt verstuurd in een bubbeltjes envelop. Heeft u liever de doos erbij, geen probleem dan wordt het met pakketpost verstuurd maar dan kunt u geen gebruik maken van de kortingscode.

Hoe krijg je vollere wenkbrauwen?

De vraag hoe krijg je vollere wenkbrauwen, zullen veel mensen zichzelf wel eens hebben gesteld. Ze kijken in de spiegel en denken, ik wil graag vollere wenkbrauwen maar hoe doe ik dat? Op onze website vind je tips om mooie wenkbrauwen te laten groeien.
Maar je kunt ook kiezen voor het Revitabrow wenkbrauwserum, een serum wat net zo goed werkt als het wimperserum. Zo heb je in korte tijd mooie wenkbrauwen!
Je gaat weer stralen, meer dan ooit tevoren! Kijk jij daar ook naar uit? Dan wordt het de hoogste tijd dat je daar nu wat mee gaat doen en gaat inzien wat de voordelen zijn van mooie wenkbrauwen, dankzij het Revitabrow wenkbrauwserum.

Andere suggesties…