Wenkbrauwen laten groeien

Mooie donkere, volle wenkbrauwen kunnen het gezicht van een krachtige uitstraling voorzien. Er zijn echter genoeg vrouwen die naar eigen mening te dunne of lichte wenkbrauwen hebben. Of misschien heeft u uw wenkbrauwen toch te veel geëpileerd.
Maar hoe kunt u uw wenkbrauwen laten groeien?
Gelukkig zijn er verschillende methodes om u de volle, expressieve wenkbrauwen te geven die u wenst. In dit artikel vindt u meer informatie om uw wenkbrauwen te laten groeien of om op een andere manier vollere wenkbrauwen te krijgen.
wenkbrauwen laten groeien wimperserum

Wenkbrauwen laten groeien

U kunt uw wenkbrauwen zoveel mogelijk voller laten groeien door niet te veel haartjes weg te halen met uw pincet. Het is een mythe dat ze sneller groeien wanneer u ze epileert. Ook uw wax afspraak kan voorlopig geen doorgang vinden. Door te veel epileren of waxen kunnen uw wenkbrauwen namelijk zijn uitgedund.

Probeert u uw wenkbrauwen dus eerst zelf te laten groeien. U kunt de meest verdwaalde haartjes natuurlijk wel verwijderen. In de ‘overgangsfase’ of ‘uitgroeifase’ kunt u uw wenkbrauwen ook bijtekenen, zodat uw wenkbrauwen ook dan al egaal lijken. Het kan wel een tijdje duren voordat uw wenkbrauwen weer voller zijn geworden, want de aangroeiduur van wenkbrauwen verschilt van 5 weken tot wel 5 maanden. Geduld is dus een schone zaak.

Wenkbrauwserum

Wanneer u nog niet tevreden bent of wanneer volle, donkere wenkbrauwen u simpelweg niet genetisch zijn toebedeeld, zijn er tegenwoordig nog andere manieren om uw wenkbrauwen te laten groeien. Er bestaan namelijk middelen die de groei van uw wenkbrauwen kunnen stimuleren. Door verschillende soorten wenkbrauwserum kunt u uw wenkbrauwen eenvoudigweg voller maken. Het wenkbrauwserum werkt hetzelfde als het wimperserum. U brengt het aan op de kale plekjes in uw wenkbrauwen en na gedisciplineerd gebruik, heeft u na twaalf weken optimaal resultaat. Het wenkbrauwserum maakt uw wenkbrauwen tevens sterker en gezonder.

Wonderolie wenkbrauwen

Net als voor wimpers werkt Wonderolie, of ricinus- of casterolie, ook voor de wenkbrauwen. Deze Wonderolie is afkomstig van de ‘wonderboom’. Het is een stroperige olie die u kunt aanbrengen op uw wimpers en wenkbrauwen. Wonderolie stimuleert dan de groei van de haren. Het is een van de meest effectieve manieren om weer volle wenkbrauwen te laten groeien. Het zit namelijk boordevol vitaminen, proteïne en antioxidanten die de groei van uw wenkbrauwhaartjes vanaf de wortel stimuleren en de haartjes voeden. Daardoor groeien uw wenkbrauwen niet alleen sneller, ook de haartjes worden voller en sterker. Dit geeft de wenkbrauwen ook een vollere uitstraling.

Wenkbrauwen laten groeien met een wimperserum

Kan dat? Er zijn regelmatig klanten die mij vragen of een wimperserum ook werkt voor de wenkbrauwen. Als je google gebruikt voor deze vraag dan kom je op forums reacties van mensen tegen die zeggen dat het bij hun werkt. Dat niet alleen hun wimpers groeien maar dat ze ook vollere wenkbrauwen krijgen als ze het serum daar aanbrengen.
Zelf heb ik geen ervaring met het gebruik van het Superlash wimperserum of een ander merk als wenkbrauwserum. Beide producten verlengen de actieve groeifase van de haartjes. Mocht u goede ervaringen hebben dan hoor ik het graag.

Wilt u wenkbrauwen laten groeien dan heeft u dus de keuze uit verschillende methoden. Wenkbrauwen groeien net als wimpers niet snel en welk groeimiddel u ook kiest, u moet geduld hebben voordat u kunt genieten van volle wenkbrauwen.

Wenkbrauwserum uitproberen?

Wilt u het wenkbrauwserum uitproberen? Maak dan gebruik van kortingscode ZONDERDOOS voor €5,- extra korting op het Revitalash wenkbrauwserum. U betaalt dan €70 inclusief gratis verzending in plaats van €84,- Wij halen het serum uit de verpakking en sturen het op zonder de originele doos. Deze besparing in de verzendkosten zijn voor u door de €5 korting. Het serum is gesealed en wordt netjes verpakt.
U kunt het hier bestellen.

Veilig betalen met Ideal

Wij accepteren ook Paypal, Mistercash of creditcard

100% Tevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Gegarandeerd!

Gratis verzending

Binnen Nederland en minimale kosten naar België of Duitsland
error: Inhoud is beschermd !!
Wachtlijst Zodra het product weer op voorraad is kunt u een email van ons ontvangen. Laat hiervoor je email adres en het gewenste aantal hier onder achter.