Met wonderolie wimpers laten groeien?

Een van de meest natuurlijke middelen voor het stimuleren van de groei van zowel uw wimpers als uw wenkbrauwen is wonderolie. Het is een plakkerige olie die u kunt aanbrengen bij de wimperaanzet of op uw wenkbrauwen. Met wonderolie wimpers laten groeien is niet onmogelijk! Dit is echter niet de enige manier waarop u de olie kunt gebruiken. Wonderolie kent vele toepassingen.
wonderolie wimpers

Wat is Wonderolie?

Wonderolie wordt ook wel ricinus- of casterolie genoemd. Casterolie is dus geen merknaam, maar gewoon een andere naam voor wonderolie. Het is een natuurlijk product, afkomstig van de tropische, snelgroeiende ‘wonderboom’, ook wel Ricinus Communis genaamd.

Deze boom heeft niet alleen prachtige kleurrijke bloemen en mooie donkerrode bladeren, maar ook wonderbaarlijke zaden, de zogenaamde ‘wonderbonen’. De werkzame olie van casterolie wordt uit de zaden van deze boom geplet en geperst. De olie zelf is kleurloos of lichtgeel en heeft van zichzelf geen geur of smaak. Alhoewel het pulp dat overblijft giftig is voor mensen en dier, is de olie zeer functioneel.
wonderolie wonderboom

De geschiedenis van casterolie of wonderolie

Deze olie dankt zijn naam aan het feit dat de wonderboom waarvan het afkomstig is, ongelooflijk snel groeit. Wonderolie kent al een lange geschiedenis. Zelfs de Egyptenaren gebruikten 4000 v. Chr. al wonderolie. Zij noemden de olie ‘riki’ of ‘kiki’, naar de ‘ricinus teek’. De vorm van de zaden van de wonderboom leken namelijk op de vorm van een teek.

Ook in India en China is casterolie al lang bekend. In China heten de zaden ‘Pei-ma’ en wordt de olie soms nog steeds gebruikt als geneesmiddel en brandstof. Vroeger werd Wonderolie ook veel ingezet als kruidengeneesmiddel tegen bijvoorbeeld verbranding van de huid, sneetjes, schaafwonden, maar ook tegen hoofdpijn en spierpijn.
De boom stamt waarschijnlijk uit Afrika, al wordt hij tegenwoordig op meerdere plaatsen ter wereld gekweekt.

Waar kunt u wonderolie voor gebruiken?

Tegenwoordig kent casterolie verschillende toepassingen, waaronder cosmetische, medische en technische. Het wordt niet alleen gebruikt als olie voor haarfixatie en haargroei van de wimpers of wenkbrauwharen. Het wordt ook verwerkt in andere cosmetica en verzorgingsproducten, zoals parfum, zeep en badolie.

Met wonderolie wimpers laten groeien! Kan dat?

Casterolie heeft ook antischimmel- en antibacteriële eigenschappen, zodat het perfect werkt tegen onder andere roos, huidschimmels, hoofdhuid infecties en puistjes. Door de voedingsstoffen in de olie, zoals proteïne, omega-9 vetzuren, vitamines en antioxidanten kan het tevens worden ingezet om uw haar en huid te voeden en verzorgen. Om die reden kunt u het ook gebruiken als conditioner of haarmasker. Uw haar wordt daardoor sterker, donkerder, glanzender en beter gehydrateerd. De olie werkt ook uitstekend tegen een droge hoofdhuid, droog haar of gespleten haarpunten.
Casterolie wordt echter niet gebruikt om hoofdhaar te laten groeien, omdat het zo plakkerig is. De casterolie werkt trouwens ook prima als smeer- of laxeermiddel.

Een wimperserum als wimpergroeimiddel

Voor perfecte wimpers kunt uw wimpers ook laten groeien door een wimperserum te gebruiken. Net als wonderolie brengt u het serum aan op de wimpers. Het serum zal de haarwortels stimuleren en de groeifase van uw wimpers verlengen waardoor ze minder snel uitvallen.
Superlash is zo’n wimperserum waardoor u mooie volle wimpers krijgt. Hier kunt u het superlash serum bestellen.

Veilig betalen met Ideal

Wij accepteren ook Paypal, Mistercash of creditcard

100% Tevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Gegarandeerd!

Gratis verzending

Binnen Nederland en minimale kosten naar België of Duitsland
error: Inhoud is beschermd !!
Wachtlijst Zodra het product weer op voorraad is kunt u een email van ons ontvangen. Laat hiervoor je email adres en het gewenste aantal hier onder achter.