Perfecte wimpers

Als de ogen de poorten naar de ziel zijn, dan zijn lange, volle wimpers toch zeker een hele belangrijke eigenschap. Niet iedere vrouw heeft echter van nature perfecte wimpers. Wimpers vallen vaak weer uit voordat ze de kans hebben gekregen om uit te groeien tot de lange, volle wimpers die de meeste vrouwen wensen.
perfecte wimpers

Hoe snel groeien wimpers?

Wimpers groeien gemiddeld genomen één centimeter per maand. Na ongeveer 30 à 45 dagen vallen ze echter ook weer uit. Wimpers groeien dus nooit lang genoeg om naar uw zin te zijn. Wilt u langere of volle wimpers, dan bestaan er een aantal manieren om langere wimpers te krijgen, de wimpergroei te stimuleren voor de perfecte wimpers.

Wimpers langer maken

Er zijn verschillende manieren en methodes die ervoor kunnen zorgen dat uw wimpers langer worden. Zo kunt u ervoor kiezen om wimperextensions te laten aanbrengen. U hoeft dan geen mascara meer te dragen, maar u heeft wel 6 tot 8 weken lange, volle wimpers. Wimperextensions worden haar voor haar met een speciale rubberachtige pasta aangebracht aan je eigen wimperharen. Er is tegenwoordig erg veel keuze in wimperextensions, wat betreft de lengte, dikte en kleur van de wimpers. Ze zijn water- en zonbestendig, zodat u in alle hoedanigheden en situaties ten volste van de wimperextensions kunt genieten.

Wimperserum voor de perfecte wimpers

U kunt uw wimpers ook langer maken door gebruik te maken van een wimperserum. Het is een groeimiddel voor uw wimpers, dat u aanbrengt op uw wimpers zelf. Het wimperserum activeert de haarwortel en stimuleert de natuurlijke groei van de wimpers. Op die manier zorgt het voor wimperverlenging. Het verlengt namelijk de duur van de wimpergroei voordat de wimpers uitvallen. Daarnaast zorgt een wimperserum er ook voor dat uw wimpers donkerder, voller en sterker worden, zodat uw wimpers optisch langer lijken.

Dit effect kunt u tevens in mindere mate creëren door uw wimpers te laten verven. De duur van dit effect is dan ongeveer 6 weken. Vooral wanneer u van uzelf lichte wimpers heeft, kan het verven van uw wimpers al een groot verschil maken.

Het beste wimperserum is het middel dat het snelste en meest effectieve resultaat boekt tegen een redelijke prijs. Een bekend merk zoals RevitaLash zal u zeker lange wimpers geven, maar is vrij duur in aanschaf. Voor de perfecte wimpers dient u het wimperserum tenminste twaalf weken lang bij de wimperaanzet aan te brengen.
Het Superlash wimperserum van Ecuri is een goed alternatief. Het is goedkoper dan RevitaLash en werkt na ongeveer 6 weken gedisciplineerd aanbrengen. Na regelmatig gebruik van een wimperserum kunt u de eerste resultaten vaak al na een paar weken verwachten.

Wimpergroei stimuleren

Een andere methode is het gebruik van een wonderolie voor wimpers. Wonderolie, of ricinus- of casterolie, komt van de zogenaamde ‘wonderboom’. De wimperolie is gemakkelijk bij de wimperaanzet aan te brengen door middel van een schoon mascaraborsteltje. Het stimuleert de groei van uw wimpers. U kunt uw wimpers niet alleen verlengen, maar ook een vollere uitstraling geven of echt sterker maken. Bovendien worden ze zachter en veerkrachtiger.

Er zijn dus verschillende manieren om perfecte wimpers te creëren. Welke manier u ook kiest, lange volle wimpers dat wilt toch iedere vrouw?

Veilig betalen met Ideal

Wij accepteren ook Paypal, Mistercash of creditcard

100% Tevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Gegarandeerd!

Gratis verzending

Binnen Nederland en minimale kosten naar België of Duitsland
error: Inhoud is beschermd !!
Wachtlijst Zodra het product weer op voorraad is kunt u een email van ons ontvangen. Laat hiervoor je email adres en het gewenste aantal hier onder achter.