Wat is het beste wimperserum?

Als u lange wimpers wilt groeien en u besluit om dit met een serum te doen, wat is dan het beste wimperserum om te nemen?
Betekent goedkoop nou een wimperserum van mindere kwaliteit of zijn er geen slechte wimperserums meer verkrijgbaar?

beste wimperserum superlash

Werking van een wimpergroeimiddel

Een wimperserum wordt ook wel een wimper groeimiddel genoemd. Alle wimperserums die verkocht worden, bevatten allemaal in meer of mindere mate een actief bestanddeel waardoor uw wimpers langer in de groeifase blijven. De normale groeifase van wimpers ligt ergens tussen de 30 en 45 dagen en daarna kunnen ze uitvallen. Vervolgens groeien er weer nieuwe wimperharen. Deze periode is te kort om mooie lange en volle wimpers te krijgen. Door nu een wimperserum te gebruiken wordt de groeifase verlengd.

Is het duurste serum, het beste wimperserum?

De verkoopprijzen van een wimper serum variëren enorm. Zo betaalt u €70 voor Revitalash en €5 voor een Kruidvat wimperserum. En er zijn serums die daar wat prijs betreft tussenin zitten, zoals het Super Lash wimperserum van Ecuri.

Tegenwoordig verkoopt het Kruidvat het Kruidvat Superlash serum. Let op: Dit is niet hetzelfde Superlash serum als van Ecuri. Het Kruidvat Superlash serum bevat het middel Bimatoprost. Volgens de Europese wetgeving is dit middel NIET toegestaan als ingrediënt in cosmetische producten! Het is een geneesmiddel dat als bijwerking langere wimpers heeft. Daarnaast kan het vervelende bijwerkingen hebben als verkleuringen van de huid en oogtroebelingen!

Zoals met veel dingen wordt de prijs voor een deel bepaald door de merknaam en hoeft een goedkoper product niet altijd van mindere kwaliteit te zijn. U kunt ook bij uw vriendinnen vragen waar zij ervaring mee hebben en wat zij het beste wimperserum vinden?

Ik zeg dan ook eerlijk tegen mijn klanten, als u €70 kunt betalen voor een van de duurste wimperserums dan moet u kiezen voor Revitalash wimperserum. Maar als u op zoek bent naar een VEILIG middel om uw wimpers te laten groeien voor een redelijke prijs. Kies dan voor het serum Superlash van Ecuri.
Deze serums verkoop in mijn salon en online en ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat u met dit Superlash wimperserum hele goede resultaten behaalt. Mijn klanten in de salon zie ik natuurlijk regelmatig terug en ik kan zelf de verschillen zien in wimperlengte.

Het Superlash wimperserum zal ook uw wimpers laten groeien!

Met andere goedkopere merken zoals het Kruidvat superlash wimperserum heb ik zelf geen ervaringen mee en ik kan u alleen maar adviseren om in Google op zoek te gaan naar termen als “Bimatoprost Kruidvat serum bijwerking”. Er zijn namelijk meerdere websites die dit melden.

wimper serum

Welk serum u ook kiest, bedenk wel dat u het op uw wimpers smeert en dat u wilt voorkomen dat er iets met uw ogen gebeurd. Ik zou dus nooit zomaar een wimpergroeimiddel kopen ergens op de markt en van een fabrikant of merk wat ik niet ken of vertrouw. Wees gewoon voorzichtig en kies voor kwaliteit. Ga af op ervaringen van vriendinnen en kies dan een merk wat bij u past.

Aanbod: Koop een wimperserum met korting

Twijfelt u of u nou wel of niet een wimperserum wilt gebruiken dan heb ik een mooi aanbod voor u. Omdat u via google of een andere zoekmachine hebt gezocht op het beste wimperserum of lange wimpers groeien, wil ik u laten kennismaken met het Superlash wimperserum. Als u bestelt via onze webshop en u gebruikt kortingscode SERUM21 dan krijgt u €5 korting op uw bestelling. De verzendkosten waren al gratis! Een verpakking is voldoende voor ruim 3 maanden.

Graag hoor ik van u of ook uw wimpers langer gegroeid zijn

Wimperserum Superlash

Veilig betalen met Ideal

Wij accepteren ook Paypal, Mistercash of creditcard

100% Tevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Gegarandeerd!

Gratis verzending

Binnen Nederland en minimale kosten naar België of Duitsland