Wat is het beste wimperserum?

Als je lange wimpers wilt groeien en je besluit om dit met een serum te doen, wat is dan het beste wimperserum om te kopen? Een serum dat echt werkt, zonder bijwerkingen! Waar moet je op letten als je ook lange wimpers wilt? Ik vertel je over mijn ervaring uit mijn salon.

beste wimperserum superlash

Hoe werkt een wimperserum of wimpergroeimiddel?

Als je wilt weten wat een goed wimperserum is zal je iets meer over de werking moeten weten. Een wimperserum wordt ook wel een wimper groeimiddel genoemd. Alle serums die verkocht worden, bevatten allemaal in meer of mindere mate een actief bestanddeel waardoor de wimpers langer in de groeifase blijven.

De normale groeifase van wimpers ligt ergens tussen de 30 en 45 dagen en daarna kunnen ze uitvallen. Vervolgens groeien er weer nieuwe wimperharen. Deze periode is te kort om mooie lange en volle wimpers te krijgen. Door nu een goed wimperserum te gebruiken wordt de groeifase verlengd en krijg je langere wimpers.

Wat is het beste wimperserum?

Het beste wimperserum hoeft niet altijd het duurste serum te zijn. Als je kijkt naar de verkoopprijzen dan zie je dat deze erg verschillen. Zo betaal je €70 voor Revitalash en €5 voor een Kruidvat wimperserum. En er zijn veel serums die daar wat prijs betreft tussenin zitten, zoals dus het Super Lash wimperserum van Ecuri.

Tegenwoordig verkoopt het Kruidvat het Kruidvat Superlash serum. Let op: Dit is niet hetzelfde Superlash serum als van Ecuri. Het Kruidvat Superlash serum bevat het middel Bimatoprost. Volgens de Europese wetgeving is dit middel NIET toegestaan als ingrediënt in cosmetische producten! Het is een geneesmiddel dat als bijwerking langere wimpers heeft. Daarnaast kan het vervelende bijwerkingen hebben als verkleuringen van de huid en oogtroebelingen!

Zoals met veel dingen wordt de prijs voor een deel bepaald door de merknaam en hoeft een goedkoper product niet altijd van mindere kwaliteit te zijn. Je kunt ook aan vriendinnen vragen waar zij ervaring mee hebben en wat zij het beste wimperserum vinden?

Maar als je op zoek bent naar een VEILIG middel, wat ook nog goed werkt om jouw wimpers te laten groeien voor een redelijke prijs? Kies dan voor een van de betere wimperserums zoals Superlash van Ecuri.

Dit serum verkoop ik al jaren in mijn salon en online en ik spreek uit eigen ervaring als ik zeg dat je met dit Superlash wimperserum hele goede resultaten behaalt. Mijn klanten in de salon zie ik natuurlijk regelmatig terug en ik kan zelf de verschillen zien in wimperlengte. Dit serum van Ecuri werkt echt!

Het Superlash serum zal ook jouw wimpers laten groeien!

Met andere goedkopere merken zoals het Kruidvat superlash wimperserum heb ik zelf geen ervaringen mee en ik kan je alleen maar adviseren om in Google op zoek te gaan naar termen als “Bimatoprost Kruidvat serum bijwerking”. Er zijn namelijk meerdere websites die deze bijwerkingen melden.

wimper serum

Welk serum je ook kiest, bedenk wel dat je het op jouw wimpers smeert en dat je wilt voorkomen dat er iets met jouw ogen gebeurt!

Ik zou dus nooit zomaar een wimperserum kopen ergens op de markt of van een fabrikant of merk wat ik niet ken of vertrouw. Wees gewoon voorzichtig en kies voor kwaliteit. Ga af op ervaringen van vriendinnen en kies dan een merk wat bij je past en wat echt werkt! Zo vind je altijd het beste wimperserum wat bij je past!

Aanbieding: Koop het beste wimperserum met korting!

Twijfel je nog of je nou wel of niet een wimperserum wilt gebruiken dan heb ik een mooi aanbod voor je. Omdat je via Google of een andere zoekmachine hebt gezocht op het beste wimperserum of lange wimpers groeien, wil ik je laten kennismaken met het Superlash wimperserum.

Als je bestelt via onze webshop en je gebruikt kortingscode SUPER21 dan krijgt je €7,95 korting op jouw bestelling. De verzendkosten waren al gratis! Een verpakking is voldoende voor ruim 3 maanden! Dit is de laagste prijs die je online kunt vinden en een mooie aanbieding om het ook eens te proberen.
Graag hoor ik van je of ook jouw wimpers langer gegroeid zijn 😉
Wimperserum Superlash

Veilig betalen met Ideal

Wij accepteren ook Paypal, Mistercash of creditcard

100% Tevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Gegarandeerd!

Gratis verzending

Binnen Nederland en minimale kosten naar België of Duitsland
error: Inhoud is beschermd !!
Wachtlijst Zodra het product weer op voorraad is kunt u een email van ons ontvangen. Laat hiervoor je email adres en het gewenste aantal hier onder achter.