Kruidvat Super Lash wimperserum review! Wel of niet doen?

Wimperserums zijn steeds populairder aan het worden. Dat is op zich niet zo vreemd, want de review en ervaringen met wimperserums zijn zeer lovend. Zo merken gebruikers dat hun wimpers duidelijk langer zijn en soms ook dikker. Diverse merken hebben een wimperserum uitgebracht. Denk aan Superlash van Ecuri. Uiteraard is er flink wat prijsverschil. Het Kruidvat Super Lash wimperserum is het goedkoopste, maar is dit serum eigenlijk wel net zo goed als de andere wimperserums? Lees hier wat je móet weten over de review en ervaringen met het Kruidvat Superlash wimperserum.
Super Lash van Ecuri of Super Lash Kruidvat

Wimpergroei stimuleren

Iets wat werkelijk elke vrouw wel zou willen zijn lange wimpers. Door mooie lange wimpers heb je een mooiere oogopslag. Helaas zijn we er niet allemaal mee gezegend. Dat wordt dus óf accepteren dat je het met korte wimpers moet doen, of je grijpt naar de nepwimpers of wimperextentions.

Nog een andere optie is een wimperserum gebruiken. Wimperserums zijn een serum die je dagelijks op de wimperrand aanbrengt als een soort van eyeliner. Er zitten stofjes in die ervoor zorgen dat je wimpers niet alleen langer worden, maar ook voller en soms zelfs donkerder. Het klinkt een beetje te mooi om waar te zijn, maar deze keer is het niet te mooi, maar écht waar! Kijk maar eens naar de ervaringen van andere dames op deze website!

Superlash Ecuri of Kruidvat Super Lash wimperserum

Er zijn diverse merken verkrijgbaar die goede wimperserums op de markt hebben gebracht. De duurste variant is van Revitalash die je op deze website kunt bestellen voor €79,-.

Een ander zeer goed merk is Superlash van Ecuri. Ecuri is een gerenommeerd merk. Het wimperserum van Ecuri is goedkoper dan die van Revitalash en kost €49,95. Als je bestelt via deze website met de kortingscode SUPER21 krijg je 7,95 euro korting en wordt het serum gratis verzonden. Dit serum heeft bij heel veel vrouwen ervoor gezorgd dat op een veilige manier, prachtige lange en vollere wimpers hadden in slechts 4 weken tijd!

Kruidvat heeft ook een wimperserum uitgebracht met ook de naam Super Lash. Ook dit serum maakt je wimpers langer en voller. Kruidvat Super Lash wimperserum kost €9,95. Als je het laat verzenden komt hier €3,99 bij. Nog steeds goedkoper dan die van Ecuri zou je denken en daar heb je gelijk in. Als je naar de prijs kijkt, dan spreekt het serum van de Kruidvat je waarschijnlijk meer aan. Er is echter een nadeel aan het Kruidvat Superlash wimperserum en dat is dat er bijwerkingen kunnen zijn.

Kruidvat Super Lash serum bijwerkingen

wimperserum kruidvat ervaringen

Deze foto is geplaatst door een moeder op mijn facebook pagina naar aanleiding van dit artikel. Haar dochter gebruikte het Kruidvat Superlash serum en dit gebeurde er met haar oog.

Kruidvat Super Lash wimperserum bevat, naast andere ingrediënten, het stofje Bimatoprost. Dit is dé werkbare stof in het serum die zorgt voor langere en vollere wimpers. Bimatoprost is een medicijn dat wordt gebruikt om een hoge oogdruk of staar aan te pakken. Als bijwerking merkten patiënten dat hun wimpers langer werden. Om die reden heeft Kruidvat het stofje in hun wimperserum verwerkt.

Maar naast dat het je wimpers verlengt, heeft Bimatoprost nog meer bijwerkingen zoals gezwollen ogen, ernstige roodheid, jeuk en irritatie. Je kunt ook korstjes op je wimpers krijgen, afscheiding uit het oog, een brandend gevoel in je oog of het gevoel dat je iets in je oog hebt. Het is dus sowieso de noodzaak dat je ervoor zorgt dat het niet in je ogen terecht komt. Maar ook al komt het niet in je oog, dan kun je nog last hebben van irritatie, roodheid en korstjes.

Wil je nog meer informatie over de kruidvat Super Lash Serum bijwerkingen? Lees dan ook eens dit artikel wat onlangs in het nieuws verscheen, inclusief de reactie van het kruidvat zelf!

Is de prijs dit waard, of betaal je liever wat meer voor een veilig product zoals Ecuri Superlash dat geen bijwerkingen heeft?

Update: Kruidvat wimperserum niet meer te koop

Inmiddels heeft Kruidvat dit serum uit de handel genomen en is het niet meer te koop. Onder druk van de negatieve ervaringen van gebruikers en de media is dit Kruidvat serum uit het assortiment.

Wimperserum Kruidvat ervaringen

Als je op het internet gaat zoeken naar Kruidvat Superlash wimperserum ervaringen, dan kom je veel positieve ervaringen tegen. De meeste Kruidvat wimperserum review kom je tegen op beautyblogs. Sommige dames benoemen dat het wimperserum Bimatoprost bevat, andere zeggen hier niets over.

Er zijn een aantal bloggers die eerlijk toegeven dat ze last hebben van wat bijwerkingen, zoals dat hun oog wat rood is op de plek waar het serum wordt aangebracht of dat ze blaasjes op hun wimperrand krijgen. Sommige hebben zelfs last van geïrriteerde ogen. Meestal worden deze bijwerkingen weggewuifd onder het mom ‘dat het wel mee valt’.
super lash kruidvat review ervaring
Misschien valt het wel mee, maar besef ook dat deze dames vaak benaderd worden door fabrikanten (of Kruidvat) om een advertorial te plaatsen over hun product. Een advertorial is een gesponsorde advertentie, ze krijgen er dus voor betaald. Daarom moet je niet altijd alles zomaar aannemen wat in deze reviews wordt vermeld.

Kruidvat Superlash bijwerkingen voor lief nemen?

Mocht je last krijgen van de bijwerkingen van Kruidvat Super Lash wimperserum, dan is dat erg vervelend. Heb je dat ervoor over? Voor een paar tientjes meer koop je het Ecuri Superlash serum dat geen bijwerkingen heeft en niet het medicijn Bimatoprost bevat.

wimper serum kruidvat superlash

Uitproberen? Met code SUPER21 krijg je €7,95 korting op je bestelling.

Ecuri heeft als werkzame stof Isopropyl Cloprostenate. Deze stof is door de EU goedgekeurd om te gebruiken in cosmetica omdat het helemaal veilig is voor gebruik. Met Ecuri kun je dus vollere en langere wimpers krijgen zonder dat je met vervelende bijwerkingen komt te zitten en je ogen lopen geen schade op. Dit kan de overweging waard zijn om iets meer te betalen. Je hebt tenslotte maar twee ogen.

Veilig betalen met Ideal

Wij accepteren ook Paypal, Mistercash of creditcard

100% Tevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Gegarandeerd!

Gratis verzending

Binnen Nederland en minimale kosten naar België of Duitsland
error: Inhoud is beschermd !!
Wachtlijst Zodra het product weer op voorraad is kunt u een email van ons ontvangen. Laat hiervoor je email adres en het gewenste aantal hier onder achter.