Wimperserum kopen om wimpers te laten groeien

U wilt graag langere wimpers maar u twijfelt of u wel een wimper serum wilt gebruiken om uw wimpers te laten groeien? Een wimperserum kopen? Welke gaat u dan kiezen?

U heeft de keuze uit verschillende merken. Zo kunt u het duurdere wimperserum kopen van Revitalash? Of kiest u voor het goedkope Kruidvat wimperserum met tegenstrijdige reviews? U kunt ook kiezen voor het bekende merk Ecuri met het Superlash wimperserum? Ik kan mij voorstellen dat het best wel lastig is om het juiste serum te kiezen. Immers u kunt uw geld maar een keer uitgeven.

Als u langere wimpers wilt dan kan dat natuurlijk door wimperextensions te gebruiken of u kiest ervoor om uw wimpers natuurlijk te laten groeien. Kijk dan eens naar de tips in mijn artikel, “Hoe krijg je langere wimpers”.
Maar als u snel resultaat wilt en binnen enkele weken lange wimpers wilt hebben dan is een serum wel de beste oplossing.
wimperserum kopen

Werkt een wimperserum nou echt of niet?

Ik kan natuurlijk zeggen dat het wimperserum van Superlash echt werkt en dat u met dit serum langere wimpers zult krijgen. Maar u wilt het liefste bewijs zien, toch?
Veel websites laten u dan voor en na foto’s zien, net zoals ik in mijn webshop heb gedaan. Maar foto’s kunnen bewerkt worden en leveren niet echt het harde bewijs waar u naar op zoek bent.
Het meest betrouwbare bewijs wat u kunt hebben is als u een vriendin of kennis heeft die een wimperserum gebruikt en daar enthousiast over is.

Mond op mond reclame?

Zelf gebruik ik ook het wimperserum van Superlash en ik ben er bij toeval mee in aanraking gekomen. Door een vriendin die het gebruikte werd ik zelf ook enthousiast. Ook mijn wimpers werden langer en voller dankzij dit serum.

Ik heb een eigen nagelsalon waarin ik werk met kwaliteit producten van OPI. Nadat ik het wimperserum ben gaan gebruiken kreeg ik reacties van mijn klanten. Zij wilde weten welk merk serum ik gebruikte. Ook zij kochten het Superlash serum van Ecuri en werden enthousiast over dit serum.
Daarom heb ik toen besloten om dit wimperserum in mijn salon te verkopen. Het besluit om het ook online te verkopen kwam pas veel later.

Omdat ik het serum al langere tijd gebruik en ik eigenlijk niet van plan was om het te verkopen, heb ik er niet aan gedacht om foto’s van mijn eigen wimpers te nemen.
Deze foto’s had ik dan kunnen gebruiken op deze website om u te overtuigen dat het serum van Superlash toch echt werkt.

Wilt u een wimperserum kopen?

Het blijft een aanzienlijk bedrag wat u kwijt bent voor een serum voor wimperverlenging, maar vergeet niet dat u met een flacon zeker 3 maanden vooruit kan.
Het zou mooi zijn als u foto’s wilt nemen van uw eigen wimpers voordat u het Super Lash serum gaat gebruiken. Als u dan foto’s van het eindresultaat neemt en deze met mij wilt delen. Dan kan ik de foto’s op deze webpagina plaatsen en op mijn facebook pagina.
In ruil daarvoor wil ik u bedanken met 10% korting op uw volgende bestelling.
Op deze manier helpt u mij en andere vrouwen om het bewijs en vertrouwen te leveren waar iedereen naar op zoek is. Namelijk het beste wimperserum om lange wimpers te groeien.
Wimperserum Superlash

Veilig betalen met Ideal

Wij accepteren ook Paypal, Mistercash of creditcard

100% Tevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Gegarandeerd!

Gratis verzending

Binnen Nederland en minimale kosten naar België of Duitsland
error: Inhoud is beschermd !!
Wachtlijst Zodra het product weer op voorraad is kunt u een email van ons ontvangen. Laat hiervoor je email adres en het gewenste aantal hier onder achter.